Is it your time?

Als je kind met zijn gedrag iets uitvergroot. Uitvergroot wat jij hebt afgeleerd, wat er niet kon zijn. Waarbij je merkt dat je het niet kan toelaten, en daarom het gedrag van je kind zo lastig vindt. Als je kind (onbewust) zo zijn best blijft doen om jou te raken zodat jij gaat kijken wat er onder dat schild, dat patroon schuil gaat

Als je dan de vertaling terug krijgt en de kwartjes vallen. Als blootgelegd wordt wat het is waarom je het gedrag zo lastig vindt. Als je het schild, of de loyaliteit laat vallen…
Die zucht,
Die neeee,
Die blik,
Die verbazing,
Die jeeeeeetje,
Die tranen,
Dat moment,
Maakt zoveel vrij.

De verlossing van hoe het was, en hoe jij het als kind eigenlijk wilde. De inzichten van wat je deed en wat toen niet kon. De heling die plaats vind omdat het er nu wel allemaal mag zijn. En je als ouder het er allemaal wel weer kan laten zijn. Het keerpunt waarna je de verandering aanbrengt in je leven.

Dat is waar ik het als Kindertolk allemaal voor doe. Je kind kan weer vrij kind zijn. En jij (op weg naar) wie je altijd al was.

Heb je hulp nodig bij het vertalen van de spiegel van je kind/ of iemand anders die je herhaaldelijk raakt. Neem dan contact met me op!