In relatie met de ander

In een spiegel kijk je om jezelf te zien. In een echte spiegel zie je of je haar goed zit, in een spreekwoordelijke spiegel wordt gereflecteerd wat ons bezighoudt en wat we mooie en minder mooi vinden. Dat wat we mooi vinden in een ander, zegt iets over wat we mooi vinden in onszelf of het weerspiegelt juist het verlangen dit te ontwikkelen.

En de dingen die je afkeurt en veroordeelt bij een ander, je eigenlijk veroordeelt in jezelf. Hier ligt mijn werkterrein met jou: mijn werk is de spiegel vertalen die iemand jou voorhoudt. Juist dat wat je raakt bij die ander, irritant vindt of juist heel mooi, vertaal ik voor jou.  Door jou met dit gespiegelde deel te verbinden kom je weer meer in je kracht te staan.

meer over jezelf geheel in beeld

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 3 tot 5 sessies.
Tijdens de intake brengen we je je vraag in kaart. Daarna bepalen we samen wat er speelt en wat je wensen zijn op dit vlak.

Tijdens de volgende sessie maak ik voor jou inzichtelijk wat de spiegel van de ander je wil laten zien, en maken we contact met dit innerlijke deel. In de daarop volgende sessie bespreken we wat je tegen bent gekomen, diepen we dit contact met jezelf verder uit en formuleren we de stappen die je wil gaan maken.

Wat levert het op?

Je beseft waar je triggers vandaan komen, kan ze een plek geven of je hebt er geen last meer van. Je draagt zorg voor jezelf en geeft aan wat je nodig hebt. Je hebt hierna jezelf geheel in beeld en je bent in contact met al je innerlijke delen. Als je jezelf geheel in beeld hebt, kun je zelf kiezen vanuit welke delen jij je leven vorm wilt geven, zonder af te keuren wat er in je plaats vindt.

Investering in jezelf

Gratis telefonische screening
Coaching sessie 79 euro per uur

Reiskosten buiten regio Nijmegen 0,35 ct km
Betaling per factuur/ tikkie
Alles inclusief 21% BTW

Wat anderen zeggen over het In relatie met de ander

“Anke maakt me veel dingen in de relatie met mezelf en mijn liefsten duidelijk. Soms confronterend en zeker niet makkelijk, maar de reflectie die ik daardoor krijg, helpt me om dingen beter te begrijpen. En dat geeft mij meer rust. Zeker een aanrader”

“Met een open en liefdevolle blik laat Anke jezelf geheel in beeld zien! een aanrader voor iedereen die af en toe in de spiegel naar zichzelf wil kijken!”