Inspiratie sessies

Ben je op zoek naar een leuke, praktische bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling voor een groep leerkrachten, hulpverleners, collega’s? Heb je een hecht team waar iedereen openstaat zichzelf beter leren kennen? Wil je anders leren kijken naar ‘lastig gedrag’ van anderen?

Laat mij jou en je team meenemen op reis!

In een spiegel die de ander je biedt wordt gereflecteerd wat ons bezighoudt van binnen. Als iets in contact met de ander je raakt dan wil een onbewust deel van jezelf zichtbaar worden via de ander. Hier ligt mijn werkterrein: mijn werk is de spiegel vertalen en ophelderen die de ander je voorhoudt. Door jezelf met dit gespiegelde deel te verbinden kom je (weer meer) in contact met je behoeftes en verlangens. Zo kun je je leven vormgeven zoals jij dat wilt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de eerste inspiratiesessie zal ik kort wat vertellen over spiegelen. Daarna gaan we aan de slag met de ontdekking van verborgen kwaliteiten en verlangens van een ieder door dat wat zich buiten je afspeelt te vertalen naar jezelf. Dit doen we door gezamenlijk met het team een aantal praktische oefeningen te doen. Hierdoor wordt  een persoonlijk ontwikkelingsproces in gang gezet.

We komen terug op wat er in beweging is gezet, en brengen elk teamlid op een leuke en praktische manier in beeld. Tevens formuleert ieder voor zichzelf intenties voor het individuele proces.

In de daaropvolgende sessie verdiepen en bespreken we wat eenieder is tegengekomen. Ook formuleren we vervolgstappen, en helpen opdrachten om meer zicht te krijgen op wat je in de toekomst wel wil.

Wat levert het op?

Je zult jezelf en de wereld om je heen nooit meer hetzelfde zien. Het wordt helder wat te doen in plaats van last te hebben van. Je brengt jezelf geheel in beeld met al je persoonlijke delen: wie ben je in de kern, wie ben je geworden en wie kun je ook zijn? Er komt ruimte om het oude los te laten en de mogelijkheid aan te gaan om meer te gaan leven vanuit je eigen authentieke zijn. Maar ook humor, verbinding, tranen, wensen, samen delen, zijn, ruimte, inspiratie, vernieuwing en verandering.

n.b. Na de sessie kan je eventueel met mij 1 op 1 naar een specifiek persoonlijk stuk kijken.

Investering

prijs in overleg

Wat anderen zeggen over Anke

“Anke maakt me veel dingen in de relatie met mezelf en mijn liefsten duidelijk. Soms confronterend en zeker niet makkelijk, maar de reflectie die ik daardoor krijg, helpt me om dingen beter te begrijpen. En dat geeft mij meer rust.
Zeker een aanrader”

“Met een open en liefdevolle blik laat Anke jezelf geheel in beeld zien! een aanrader voor iedereen die af en toe in de spiegel naar zichzelf wil kijken!”