Coachwandeling

Heb je vragen over het voor jou onbegrijpelijke en lastige gedrag van je kinderen? Zoek je hulp bij liefdevol ouderschap, zowel voor jezelf als voor je kind? Heb je hulp nodig bij het verhelderen van voor jou gezonde stappen bij een voortslepend probleem in relatie met je kind, partner, of collega? Zijn er vragen over je kinderen in specifieke situaties, zoals school, familie of thuis? Wil je zicht krijgen in de spiegel die jouw kind je voorhoudt, en wat jij kan doen om je kind te helpen?

Dan wandel ik graag een stukje met je mee!

Tijdens de coachwandeling, van ongeveer een uur schets jij het probleem, en vorm ik samen met jou een helder beeld van de situatie. Altijd vanuit contact met jezelf: wat zijn jouw kernwaarden, behoeftes en wensen, en wat staat er in de weg? Ik coach je zodanig dat voor jou zichtbaar wordt welke stappen je kan zetten om het probleem aan te pakken.

Waarom wandelend?

  • Het voelt voor mensen vaak fijner om dingen naast elkaar te bespreken, omdat je van je af kan praten.

  • Je kunt makkelijker uit je hoofd komen en meer in contact zijn met je lichaam.

  • Beweging stimuleert de linker- en rechterhersenhelft waardoor denken en voelen in balans komt.

  • De open omgeving geeft voor gevoelens meer ruimte om te stromen.

  • Tijdens wandelen is het makkelijker om stilte momenten te hebben.

  • In beweging kom je vaak tot andere inzichten.

Voor wie?

Je wil onderzoeken wat je zelf kunt doen aan een probleem in contact met je kind, partner of collega. Als je openstaat om de weg naar binnen te bewandelen.

Investering in jezelf

Wandeling 79 euro per uur
Reiskosten buiten regio Nijmegen 0,35 ct km
Betaling per factuur/ tikkie
Alles inclusief 21% BTW

Wat anderen zeggen over Anke

“Anke is betrokken, warm, persoonlijk, durft te confronteren en helpt je altijd met de juiste intenties; jou en je kind de beste versies van zichzelf te laten zijn. De focus ligt op groei en ontwikkeling; jou het juiste inzicht te geven, waar je écht wat aan hebt! Daar besteed ze met alle zorgvuldigheid veel tijd en aandacht aan. Zo worden er meteen 2 mensen geholpen, jij én je kind. Een aanrader voor ELKE ouder!”

“Door de vertaling ben ik met andere ogen naar mezelf gaan kijken maar zeker met andere ogen naar het gedrag van mijn dochter. Ik begrijp nu dat mijn dochter mij duidelijk wilde maken, dat haar gedrag voortkwam uit mij. Hierdoor ben ik met mezelf aan de slag gegaan en is er langzaam een verandering in het gedrag van mijn dochter gekomen. Ik ben Anke eeuwig dankbaar dat ze mijn ogen heeft geopend. De rust die mijn dochter nu uitstraalt is mij zoveel waard!”

“Anke maakt me veel dingen in de relatie met mezelf en mijn liefsten duidelijk. Soms confronterend en zeker niet makkelijk, maar de reflectie die ik daardoor krijg, helpt me om dingen beter te begrijpen. En dat geeft mij meer rust.
Zeker een aanrader”

“Met een open en liefdevolle blik laat Anke jezelf geheel in beeld zien! een aanrader voor iedereen die af en toe in de spiegel naar zichzelf wil kijken!”

“Anke heeft een heel mooi talent om zich vol aandacht af te stemmen op de vraag. Ze geeft ruimte en luistert aandachtig om er samen achter te komen waar deze ligt. Ze vraagt door waar nodig en geeft op het juiste moment de ruimte om zelf te voelen. Haar betrokkenheid en zuiverheid maken dat het heel veilig voelt. Ze heeft een heel heldere en prettige manier van communiceren in de terugkoppeling van de vertaling. Het heeft mij veel inzichten gegeven in een dieper stuk van mezelf die ik door mijn kinderen gespiegeld kreeg. Erg mooi wat het brengt in een stuk heling en loslaten voor zowel mij als mijn kinderen.”