Anke is betrokken, warm, persoonlijk, durft te confronteren en helpt je altijd met de juiste intenties; jou en je kind de beste versies van zichzelf te laten zijn.
De focus ligt op groei en ontwikkeling; jou het juiste inzicht te geven, waar je écht wat aan hebt!
Daar besteed ze met alle zorgvuldigheid veel tijd en aandacht aan.
Zo worden er meteen 2 mensen geholpen, jij én je kind.
Een aanrader voor ELKE ouder
! –

Door de vertaling ben ik met andere ogen naar mezelf gaan kijken maar zeker met andere ogen naar het gedrag van mijn dochter. Ik begrijp nu dat mijn dochter mij duidelijk wilde maken, dat haar gedrag voortkwam uit mij. Hierdoor ben ik met mezelf aan de slag gegaan en is er langzaam een verandering in het gedrag van mijn dochter gekomen. Ik ben Anke eeuwig dankbaar dat ze mijn ogen heeft geopend. De rust die mijn dochter nu uitstraalt is mij zoveel waard! 

Anke daalt met haar zachte ogen en scherpe blik samen met je af naar wat verborgen ligt in jezelf! Via haar fijngevoelige vragen helpt ze je meer van jezelf te ontsluieren. De taal van je kind is hierbij haar gereedschap en op liefdevolle wijze met oprechte aandacht helpt ze je weer jezelf te worden. Ze coacht mij om via mijn kinderen te zien wat ik nog mag leren, niet om ‘beter’ te worden, maar om ‘heel’ te worden.
Ik ben heel blij dat Anke op het juiste moment op mijn pad is gekomen en een stukje mee loopt!